Operatorul www.innesatelier.ro este SC ATELIER INNES SRL, societate comerciala cu raspundere limitata, denumita „Operator”, in a carei proprietate exclusiva se afla domeniul.
Astfel termenul „Operator” va insemna societatea comerciala ATELIER INNES SRL, avand sediul social in Str.Mihail Mirinescu, Nr 22, Bucuresti.
Nr. de inregistrare la registrul comertului J40/4320/2016 si CUI 35847050.
Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.innesatelier.ro, va fi denumita Client.

Prin utilizarea site-ului si crearea unui cont de utilizator sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate mai jos.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui site prezentate mai jos. Vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti. Folosirea acestui site (insumand toate paginile web sub acest domeniu), precum si a tuturor informatiilor, datelor, textelor, imaginilor sau a oricaror altor materiale din site, denumite toate la un loc „Continut”, confirma liberul consimtamant al utilizatorilor de a accepta, in totalitate, termenii si conditiile site-ul www.innesatelier.ro.

Toate preturile de pe site includ TVA, daca nu este precizat altfel.

Toate promotiile prezente pe site-ul www.innesatelier.ro sunt valabile in limita stocurilor.

Operatorul isi rezerva, oricand dreptul de a opera schimbari in termenii si conditiile de utilizare a acestui site fara nici un fel de notificare prealabila.
Folosirea in continuare a site-ului dupa modificarea sa, reprezinta implicit acordul utilizatorilor cu privire la noile schimbari/modificari efectuate de catre Operator.

Operatorul nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la www.innesatelier.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, Operatorul fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site.

COMANDA

Clientul/Cumparatorul poate efectua comenzi pe site, prin adaugarea bunurilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza comanda, efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres (card online – vezi modalitati de plata). Adaugarea unui bun in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi.

Prin finalizarea comenzii cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, precum si ca administratorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil.

Administratorul poate anula comanda efectuata de catre cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate cumparatorului si trimise prin intermediul email-ului (comenzi@innesatelier.ro), fara nicio obligatie ulterioara vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

Termene de livrare

Termenul de livrare este de 7-10 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii. In cazul in care un produs necesita un termen de executie mai lung si nu poate fi livrat in acest termen, clientul va fi anuntat si se va stabili termenul de livrare. In cazuri exceptionale, Operatorul isi rezerva dreptul de a modifica termenul de livrare, cu notificare prealabila catre client.

Politica de returnare

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 7 zile calendaristice incepand din ziua in care intra in posesia fizica a produsului, iar in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Daca doriti sa returnati produsul, trebuie sa ne trimiteti un email inainte de expirarea perioadei de retragere, in care sa ne informati ca doriti returnarea produsului si daca doriti returnarea banilor sau inlocuirea produsului cu un altul.
Clientul trebuie sa expedieze produsele pe care doreste sa le returneze in maxim 14 zile calendaristice de la notificarea de retragere.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).

Acesta clauza se aplica conf. OUG 34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in OUG 34/2014 art.2 pct.8.

Cum să faci un retur
1. Trimite-ne o solicitare de retur pe adresa comenzi@innesatelier.ro
2. Descarca formularul de retur de mai jos si completeaza-l cu datele tale. Asigura-te ca ai
trecut contul IBAN pe formular. Restituirea contravalorii se va face in termen de 10-14 zile
lucratoare de la instiintarea si expediearea returului.
3. Impacheteaza produsele intr-un colet, ambalajul in care le-ai primit daca este posibil. Te
rugăm să te asiguri că eticheta produsului este inclusă în colet impreuna cu formularul de
retur.
4. Preda coletul curierului. Poti alege orice firma de curierat pentru restituirea coletului catre
noi. Taxele de retur ii revin clientului
5. Vei primi o confirmare în momentul în care returul si rambursul au fost procesate.

 

Politica de confidentialitate

Accesarea www.innesatelier.ro implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de Operator. Operatorul certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

Pentru a vedea toate detaliile legate de politica de confidentialitate, va rugam sa accesati pagina Politica de confidentialitate.

Litigii

Termenii si conditiile de folosire se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul S.C. ATELIER INNES S.R.L. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul S.C. ATELIER INNES S.R.L.