Politica de confidentialitate

Informatii generale
Accesarea www.innesatelier.ro implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de catre innesatelier.ro. Innesatelier.ro certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.
Procesarea datelor cu caracter personal
Innesatelier.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.
Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe www.innesatelier.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. innesatelier.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.
Newsletter
Daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletterul innesatelier.ro, se pot dezabona utilizand linkul din footer-ul newsletterulului innesatelier.ro primit prin email.
Plati online
In cazul optarii pentru plata online, procesarea datelor de card se face pe serverele ePayment, iar www.innesatelier.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.
Pentru informare si suport, ne puteti contacta la adresa comenzi@innesatelier.ro