Lifestyle, Trends

Fii tu însăți purtând articole vestimentare custom made

De-a lungul timpului adolescența multor tinere a fost afectată de tiparul corporal ideal 90-60-90. Oriunde mergeau, cu oricine socializau, toți aveau setate aceste proporții în minte, ca fiind perfecțiunea. Promovarea tiparului respectiv nu a făcut decât să le frustreze pe cele cu care mama natură nu a fost prea darnică. Sau să scadă stima de sine a acelora supraponderale, care nu-și doreau altceva decât să piardă în greutate. De aceea, ne-am bucurat de promovarea frumuseții naturale, fără filtre și tipare, din ultimii ani. În fond, fiecare femeie este frumoasă în felul său și nu ar trebui să se raporteze decât la sine însăși. Cu articolele vestimentare potrivite, fiecare femeie poate fi răvășitoare, indiferent de greutate sau de forma corpului. Tocmai de aceea au fost create atelierele vestimentare, pentru a aduce la viață îmbrăcămintea custom made, care să flateze corpul femeii. Detaliem acest subiect în momentele care urmează.

Ce înseamnă custom made?

Originea expresiei custom made vine din limba engleză și înseamnă făcut la comandă, pe măsurile clientului. Cu alte cuvinte, creația vestimentară este realizată special pentru conformația și personalitatea acestuia. Principalul avantaj al acestor articole vestimentare custom made este capacitatea de a evidenția plusurile și de a camufla minusurile corpului. Astfel, oricine poate străluci într-o ținută creată la comandă, pe măsurile sale. Și, totodată, nimeni nu se mai frustrează pentru că nu încape în măsurile standard care se găsesc în magazine.

Atelierul nostru de creație vestimentară custom made a investit mult atât în mașinării performante, cât și în personal de calitate. Dorim ca produsul rezultat să îmbrace perfect corpul clientului, pentru ca acesta să plece din atelier mulțumit. Iar un articol vestimentar creat pe măsurile acestuia va reuși să îi crească acestuia stima de sine. Dar cui nu i-ar crește încrederea în sine când îmbracă un articol vestimentar creat în funcție de conformația sa corporală? Este foarte flatant și complimentează trăsăturile fizice ale persoanei care îl poartă. 

Atelier Innes – alegerea ta nr 1 în materie de articole vestimentare custom made

Când vine vorba despre atelierele de creație vestimentară custom made, puține sunt cele care croiesc îmbrăcăminte modernă. Majoritatea preferă să meargă safe, creând articole vestimentare clasice. Este adevărat că îmbrăcămintea de genul acesta este timeless, însă persoanele tinere își doresc creații în pas cu moda. Ei bine, pentru a vă scuti de numeroase căutări, existăm noi –  Atelierul Innes.

Creat inițial ca un atelier de rochii de mireasă și couture, ne-am îmbogățit portofoliul, creând și alte tipuri de articole vestimentare. Portofoliul nostru de rochii de mireasă este unul foarte amplu, dispunem de modele pentru toate gusturile. Lucrăm numai cu materiale de calitate superioară, prietenoase cu pielea, motiv pentru care suntem alegerea nr 1 a clienților noștri. Toți cei care au comandat de la noi au fost impresionați de multitudinea de articole vestimentare custom made pe care le creăm în atelier.

De asemenea, datorită atelierului nostru nu mai este nevoie să colindați magazinele în căutarea ținutelor de zi cu zi. Fie că vă doriți o fustă, o rochie sau un palton, găsiți la noi articole vestimentare care să vă completeze stilul și personalitatea. De reținut faptul că atelierul nostru croiește și în regim de urgență, astfel că în 2-3 zile lucrătoare articolul dorit este gata. Mai mult decât atât, oferim garanția că articolele comandate ies așa cum vă doriți. Iar dacă nu sunteți mulțumiți de rezultatul final, vom găsi soluția potrivită pentru voi.

În încheiere

Conceptul de creații vestimentare custom made câștigă tot mai mulți adepți de partea sa. Asta mai ales pentru că rezolvă multe dintre problemele femeilor, în mod special. Iar Atelierul Innes, cu a noastră deschidere de a crea articole vestimentare în trend, urcă tot mai sus în preferințele clientelor. Astfel, orice femeie poate purta ce este la modă, având totodată și garanția că i se și potrivește. 

Așadar, indiferent de evenimentul la care participați, atelierul nostru vă poate croi rochia potrivită evenimentului. Rezultatul final vă va depăși toate așteptările și se va ridica la nivelul importanței acestuia. Este valabil și pentru ținutele de zi cu zi, alegând articole vestimentare ale Atelierului Innes veți adăuga look-ului vostru un plus de stil și de rafinament. Suntem la doar un click distanță de tine.

One thought on “Fii tu însăți purtând articole vestimentare custom made

  1. Melania spune:

    Buna ziua, pur si simplu am fost atenta la blog si am constatat ca este cu adevarat informativ. Va voi fi recunoscatore daca veti continua acest lucru in viitor. Numeroase alte persoane vor beneficia probabil de pe urma scrisului tau. Noroc!|

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *